Temporada Alta: Del 15 de Juny al 15 de Setembre. Demana el teu pressupost

L'encant de casa nostra

Passió pels animals/Pasión por los animales

Des de ven petita he sentit una connexió especial amb els animals, en concret per gats i gossos; per aquest motiu vaig decidir enredar a la meva família per tenir cura dels vostres peluts amb tot l'amor del que és capaç d'oferir el nostre cor.
*********
Desde...

Adopta un amic/un amigo

Som casa d'acollida de la protectora "Salvando Peludos España" des de fa més d'5 anys i compaginem la nostra feina a la "resi" amb la socialització dels peluts que busquen una familia; els ajudem a preparar-se per ser els gossets ideals.
*******
Somos casa ...

Tracte de Qualitat/Trato de calidad

Quan triïs allotjar a la teva mascota amb nosaltres, pots estar segur que rebrà un servei veritablement personalitzat. Discutirem l'alimentació habitual de la teva mascota, els medicaments i la rutina de joc, i farem tot el possible perquè això s'adapti ...

No som empresa, som persones! No somos empresa, somos personas!!

Sabem que deixar la seva mascota mai és fàcil, pel que el nostre objectiu és que el procés sigui el menys estressant possible. Ens assegurarem de que la teva mascota rebi àpats regulars, molt de temps a l'aire lliure i molt d'amor i afecte per part ...

Entorn ideal

Tenim la gran sort de viure abraçats per la Mare Natura, lo que es tradueix en un ambient sa, relaxant i allunyat de l'estrés de la ciutat.

Gran espai obert

Tenim a disposició dels vostres peluts més de 800m2 on poden còrrer i jugar amb d'altres gossets, fer forats per trobar grans tresors amagats i menjar herbes per purgar-se que no estàn contaminades per la polució.

Educació en positiu

Properament hi haurà novetats

Cap pelut sense llar! Ningún perrete sin hogar

Estem totalment compromesos a trobar-li una nova llar a tots els peluts de les protectores SALVANDO PELUDOS ESPAÑA, de la que som casa d'acollida i col·laboradors actius.

******

Estamos totalmente comprometidos con ayudar a encontrarle un hogar ...

Testimonis

Bona feina, Clients Satisfets!

José Ignacio González-Urrutia Cloetens
Excelente experiencia!! 100% recomendable 
abr. 23, 2024
victoria huete huete
Nosotros estamos encantados con Vanessa ya que nosotros hemos dejado a nuestra perra Sheina dos veces una en verano y después la volvimos a dejar...  Leer más
feb. 24, 2024